Fethiye'de Yapılacak En İyi Aktiviteler
Fethiye'de Yapılacak En İyi Aktiviteler

Fethiye'de bölgesinde bulunan bir çok aktivite tatil süreciniz boyunca sizi bekliyor. Tatil sürecinde Fethiye'ye keşfetmek sizin ellerinizde. Bir çok gezi, tarih ve eğlence alanları bulunan Fethiye'de büyüleyici bir tatil geçireceğinize inanıyoruz. Fethiye bölgesi mavi ve yeşiliyle ün yapan bir bölgedir. Deniz, plaj, kumsal ve koyların en harika olduğu bölge olan gezi alanlarından bir kaçı aşağıda listelenmiştir.

Fethiye Kelebekler Vadisini Keşfet

Fethiye Ölüdeniz yolundan gidilen bu büyüleyici manzarayı mutlaka görmeniz gerekir. Ölüdeniz den sonra Faralya yoluna doğru devam ettiğiniz vakit karşınıza çıkacak bu koyun mazarasını izlemek harika bir his yaratacağına eminiz. Kelebekler Vadisi plajına varmak için yapmanız gereken Ölüdeniz plajından kalkan Ölüdeniz Tekne Turlarına katılmak olacaktır. Teken biletlerinizi bir gün önceden almayı unutmayınız!

 

Ölüdeniz Tekne Turuna Katıl

Fethiye Ölüdeniz'den kalkış yapan Ölüdeniz Tekne Turuna katılarak gün boyu Ölüdeniz'de bulunan koy ve adaları gezebilirsiniz. Sabah 11:00'dan 17:00'a kadar süren gezi turunda keyifli dakikalar geçirerek tatilinize keyif katabilirsiniz.

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

Ölüdeniz Babadağ pistinden başlayan uçuş serüveni Ölüdeniz plajında son bulmaktadır. Uçuş ortalama 45 dakika sürmektedir. Profesyonle pilotlar ile uçuş gerçekleşmektedir. Pilot uçuş esnasında profesyonel kameralar ile uçuş anınızı kayda almaktadır. 

Fethiye'de Kiralık Tatil Villaları

Fethiye bölgesinde bulunan kiralık tatil villaları ile ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tatil sürecinde gezi turlarına katılarak tatil günlerinizi değelendirebilirsiniz. 

Fethiye'de Villa Kiralama Seçenekleri

Fethiye'nin Kayaköy, Ölüdeniz ve Faralya bölgelerinde bulunan villalarımızda huzurlu bir tatil yapabilirsiniz. Size özel kiralık tatil villalarını dakikalar içerisinde villaevi.com web sitemizden rezerve edebilirsiniz. 

Geniş ailelere uygun kiralık villalar

Muhafazakar kiralık tatil villaları

Korunaklı kiralık tatil villaları

Balayı villaları

 

WhatsApp Destek! Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz