Fethiye Hakkında
Fethiye Hakkında

Fethiye, tarihte farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış olup, Akdeniz'in batısında, Ege'ye de göz kırpan bir konumda yer almaktadır. Likya uygarlığının derin izlerini taşıyan bu tarihi belde, Muğla ilinin en değerli ilçelerinden biri olma konumunu yıllardır sürdürmektedir. 

Nasıl sürdürmesin ki!

Bir tarafında dünyanın saklı cenneti Ölü Deniz (Blue Lagoon), bir tarafında Eşen nehrinin çağladığı vadileriyle ünlü Saklıkent, terkedilmiş Rum köyü olan Kayaköy, M.Ö. 12. yüzyıla uzanan geçmişiyle Tilos Antik Kenti ...

Fethiye Hakkında
Fethiye Hakkında

Çam ormanlarıyla süslü yamaçlarının gölgesinde denize açılan kolları, ziyaretçilerine masalsı bir görsel şölen sunmakta. Fethiye, gerek konumu, gerek tarihiyle maceraperesterden dinginlik arayışında olanlara kadar oldukça fazla seçeneği içinde barındıran, Türkiye’nin en fazla turist çeken ilçelerinden birisidir. Hızlı gelişmesine rağmen coğrafi yapısından dolayı büyümeyi iç kesimlerde yaşayan ve merkezinde hala tarihi ve turistik dokusunu koruyan Fethiye birçok insan için bir tatil beldesinden çok daha fazladır.

Son yıllarda yenilenen ve güzelleşen sahil bandı, yeni markaların geldiği lezzet durakları, eski ile yeninin harmanı eğlence mekanları ve lokal bir pazar olmaktan ziyade akın akın turist çeken, dünya çapında birçok blog ve turizm portalında bile kendinden bahsettiren pazarı ile Fethiye ülkemizin en güzel beldelerinden biridir.

Fethiye birçok insanın duyduğu ama nerede olduğunu bilmediği çeşitli, dünyaca üncü tarihi yer, koy ve doğa harikalarına ev sahipliği yapar. Kelebekler vadisi, Kabak koyu, Ölüdeniz, Faralya, Saklıkent Kanyonu, 12 Adalar bunlardan bazıları. Likya tarihinin en önemli şehirlerinden olan Fethiye aynı zamanda tarihi likya yolunun hemen üzerinde kurulu olduğu için trekking severler içinde en güzel adreslerden biridir. Fethiye'de yapılabilecek aktivitelerden, gezilebilecek yerlere kadar en özel seçkiyi sizler için hazırladık;

Fethiye Koyları | Fethiye Tarihi | Fethiye Gece Hayatı | Fethiye'de Aktiviteler

WhatsApp Destek! Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz