Fethiye Gezi Turları
Fethiye Gezi Turları

ethiye Jeep Safari Turu sabah 08:00 saatlerinde başlayıp akşam 17:30 da son bulur ve tam günlük bir aktivitedir.  Bölgedeki turlar Nisan ayında başlayıp Ekim ayı sonuna kadar devam ederken Fethiye Jeep Safari fiyatları tam günlük bir aktivite için oldukça caziptir.  Jeep Safari Turumuz kahvaltının ardından 8:30'da siz değerli konuklarımızın otellerinden alınmasıyla başlar ve 6 ayrı noktayı ziyaret etmek üzere yola çıkılır.  Yolculuk için rahat kıyafetler tercih edilir.  Çünkü çıkabilecek bir su savaşı sonrası ansızın kendinizi ıslak bulabilirsiniz.

ROTA:

 

1. TLOS ANTİK KENTİ :  Yaklaşık olarak 4000 senelik bir geçmişe sahip olan Antik Kent 4 ayrı imparatorluğun izlerini taşımaktadır ve bu antik şehirde birçok kaya mezarı, kilise, roma hamamı, antik tiyatro ve Osmanlı kalesi görmeniz mümkündür. Likya, Roma, Bizans ve Osmanlı devletlerinden izler taşıyan bu antik kentte vereceğimiz bir fotoğraf molasının ardından turumuz devam etmektedir.

2. YAKAPARK :  Akdağlardan eriyen karların oluşturduğu yeraltı kaynaklarıyla beslenen buz gibi suların aktığı Yakapark Doğa Parkı olarak bilinen bölge doğasıyla sizi kendine hayran bırakacaktır.  Sular o kadar soğuktur ki içerisinde bir süre kalabilen misafirlerimize küçük ödüller verilmektedir.  Yeşilliği ve doğasıyla fotoğraf doyamayacağınız bir noktadır. Alabalıkların yetiştirildiği restoranlar mevcuttur. 

3. SAKLIKENT KANYONU :  Saklıkent durağımız aynı zamanda öğle yemeğinin yeneceği bölgedir.  Buz gibi akan suyun kenarında birçok çeşitte meze, tavuk veya balık ve vejetaryen besinlerin bulunduğu menülerimiz mevcuttur. Avrupa’nın ikinci büyük kanyonu olan Saklıkent'te yemek sonrası 45 dakikalık bir kanyon yürüyüşü yapma imkanımız vardır.  Aktivite olarak ise 60m yükseklikten atlayabileceğiniz Bangee Jumping, 3 ayrı parkurda Zipp Line ve Rafting bulunmaktadır. 

4. ÇAMUR BANYOSU :  Yağışlar ve akarsular sayesinde toplanan yüksek mineralli ve kokusuz çamur nehir kenarında doğal bir havuz meydana getirir. Çamurun vücuda sürülüp 10-15 dk beklenip yıkandıktan sonra vücudunuzdaki ölü deriler giderken son derece sağlıklı ve pürüzsüz bir tene sahip olursunuz. 

5. XHANTHOS :  Xhanthos Likya’nın başkenti olup aynı zamanda en büyük kentidir. Tarihi değerler ile birlikte fotoğraf çekilme imkânı bulunan bölgede kısa bir mola verilmektedir. 

WhatsApp Destek! Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz